Vull Aprendre. Parlem d'educació.

Episodi 13 - Associació Espiral. Educació i tecnologia amb Héctor Gardó

March 18, 2021 Manel Vidal Episode 13
Vull Aprendre. Parlem d'educació.
Episodi 13 - Associació Espiral. Educació i tecnologia amb Héctor Gardó
Show Notes

Aquí teniu els enllaços relacionats amb el tretzè programa:


Tastet d’apps

D’aquí a ben poquet és Setmana Santa. I tant si només ens podem moure pel poble, com per la comarca o el país, tenim milers de llocs i personatges per descobrir. Per això, l’Eulàlia Canet ha portat apps per explorar el món que ens envolta.Tecnologia al dia

En David Sobrino ens ha explicat nou (9) beneficis d’utilitzar pantalles interactives a l’aula.


Volem jugar

Els companys de Laboratori de jocs han portat experiències relacionades amb l’educació en valors:

La primera és Conèixer al grup descobrint homes llop del Nau Puig, de Barcelona, que utilitza el joc Los hombres lobo de Castronegro.

La segona experiència va aportar-la en Manu Sánchez, de Marchena (Sevilla). Sota el títol Redes, un joc de taula per fomentar l’ús correcte d’internet, utilitza un joc propi que podeu imprimir.

La darrera és una experiència basada en el joc Escrúpulos. És del Víctor Martínez, d’Alcarràs (Lleida), i es titula Empatia i judicis morals.

També hem explicat que farem un sorteig entre les experiències lúdiques afegides al CEL entre l’1 de setembre i el 18 d’abril.

Recordeu que si voleu llegir més experiències o aportar-ne alguna, podeu fer-ho a la pàgina web de Laboratori de jocs i al CEL.


Associació Espiral. Educació tecnologia

Avui hem conversat amb l’Héctor Gardó, president de l’Associació Espiral i hem conegut una mica més aquesta associació educativa sense ànim de lucre.


Voleu participar-hi?

Deixeu el vostre missatge de veu, indicant el vostre nom i centre educatiu i comentant què espereu aprendre aquest al llarg d’aquest curs. O escriviu-me un MD al meu compte de twitter.